Produktion træ.
 
Et solidt stenkast fra Lemvig Fjord findes fabrikken hvor alle Bruunmunchs møbler bliver produceret. De store gamle fabrikshaller er fyldt med duften af træ. Et egetræ kan blive op til 40 meter højt og er for de kvalitetsbevidste et sikkert valg til produktion af møbler.

Eg bruges ikke alene fordi det er holdbart, men også fordi det giver en visuel oplevelse. Eg besidder en smuk farvepalet samt en glød, som giver unikke nuancer i udtrykket. Egetræ indeholder stoffer, der giver en modstandskraft overfor slid og råd, og med en lukket struktur er det stort set umuligt for vand at trænge ind og ødelægge det.

Medarbejderne på fabrikken har alle års erfaring i arbejdet med træ. De danske hænder som stædigt arbejder med træet og Bruunmunch møblerne, arbejder ud fra gode gamle danske håndværkstraditioner.

Kvalitet, grundighed, omhyggelighed og stolthed er værdier, som går hånd i hånd med produktionen i de gamle trælastshaller. Lyden af savens takker, som bider i egetræet, duften af træ og koncentrerede blikke smelter sammen hos Bruunmunchs fortrukne og nøje udvalgte danske producent.

For Jacob Munch og Henrik Bruun er det vigtigt at få produceret deres træ møbler i Danmark hos et dansk traditionsrigt firma. Alle produkter er mærket med et numreret rustfri stål skilt.
Polstermøbler.

Hos Bruunmunch anbefaler vi danske Kvadrat - en førende dansk - og international leverandør af møbelstoffer. Kvadrat er specielt dygtige til farver og specialist i stof af uld.

Vores produktionsmetoder og konstruktioner er stærkt forankret i de traditionelle polstermetoder og håndværksmæssige traditioner. Vi tolker tidligere tiders design æstetik fra 50érne og 60érne, og fortolker - og fornyer dem så de er tilpasset en moderne livsstil.

Vi designer og producerer high-end moderne møbler med identitet og anvender stærke og holdbare materialer: Håndbyggede blindstel af europæisk krydsfiner, sæderammer bygget i massiv fyrretræ monteret med stålfjedre. Fjedrene sikrer en høj komfort og lang holdbarhed og formstabilitet.
Vi anvender Øko-Tex mærket koldskum overalt i vores sofaer fra førende europæiske producenter. Alle sæder er med 40 kg høj elastisk koldskumskvalitet - brandhæmmende for din sikkerhed. Høj kvalitet i skum er din sikkerhed for en lang holdbarhed og en meget formstabil sofa. Vores betræk er produceret i EU - og vi foretrækker stof fra den danske fabrikant Kvadrat.